Ruokavinkkimme - Ravintola Saba beta 12

Go to content

Main menu:

RUOKALISTAMME KINGIT

LAADUSTA EMME TINGI

INNOSTU INTIALAISESTA

Me intialaiset osaamme loihtia arkisistakin aineksista kiehtovaa ruokaa, jonka salaisuus on eri makujen välisessä harmoniassa. On olemassa kymmeniä toisistaan poikkeavia intialaisia keittiöitä, sillä Intian osavaltiot ovat näet erilaisia sekä ilmastoltaan, luonnonvaroiltaan, kulttuuriltaan että uskonnoltaan. Ruokiin on aikojen kuluessa omaksuttu ulkomaisia vaikutteita. Suuri vaikutus ruokakulttuuriin on ollut arabeilla, iranilaisilla ja kiinalaisilla, mutta ennen kaikkea moguleilla. Vallatessaan Intian he toivat mukanaan mausteita, kuivattuja hedelmiä ja pähkinöitä. Kun yhdistimme ne omiin maitotaloustuotteisiimme ja riisiin, syntyi kermaista kormaa, tuoksuvia biryaneita ja mausteisia pilahveja.


VUODEN PIZZERIA JO KAHDESTI
Saba on jo kahdesti valittu stadi24.comin vuoden pizzeriaksi, eikä syyttä. Lehden maistajat ovat testanneet pizzamme sokkotestein puoluettomasti. Pizzojemme laatu on siis testattu vallan moneen kertaan. Kohtuuhintaiset, tuhdit ja laadukkaat sekä monipuoliset pizzamme hurmaavat kenen tahansa makuhermot. Reseptiemme salaisuutta emme palsta, mutta terveutloa herkuttelemaan paikan päälle tai tilaa kotiin!

HERKULLISET SALAATIT alk 9,90€

GRILLATTUA LOHTA 24,90€

MEGA BURGER 12,90€

Alkupalana paistettu kasvisrulla salaatin kera. Pääruokana palak paneer. Sis. basmati riisiä ja garlic naan -leipää. Jälkiruokana mangolassi.Alkuperäinen tuote saattaa poiketa kuvituskuvan kuvasta.

Grillattua lohta tomaatti-sipulikastikkeessa. Sis. basmati-riisiä. Alkupalana grillattua kanaa salaatin kera. Jälkiruokana mangolassi. Alkuperäinen tuote saattaa poiketa kuvituskuvan kuvasta.

Kaksi kerroksinen burger, ranskalaiset ja limu 0,33 l. Alkuperäinen tuote saattaa poiketa kuvituskuvan kuvasta. Tutustu monipuoliseen ruokalistaamme tästä.

Yhteys

Aukioloajat


Su - To:  11:00 - 01:00
Pe - La: 11:00 - 05:00
Erikoispyhät: Avoinna

Kuljetusajat:

Su - To: 12:00 - 01:00

Pe - La: 12:00 - 05:00



 
Copyright 2015. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu