Saba sai hyvät arvostelut Kallio Lehden maistajilta - Blog - Ravintola Saba beta 12

Go to content

Main menu:

Saba sai hyvät arvostelut Kallio Lehden maistajilta

Published by in Drinks ·

Ravintola Saba tarjoaa aitoa Intialaista ruokaa Kalliossa yön pikkutunneille asti – Ainoana ehkä jopa koko Suomessa!
Ruoka-Kallio juttusarja arvioi koko loppuvuoden mielenkiintoisia ravintoloita Kallion-alueella. Kallio-lehden ruokakriitikot ovat nyt liikkeellä jakaen kokemukset lukijoille.
Saba on vakiinnuttanut paikkansa Kallion ravintolatarjonnassa. Ravintola on toiminut Hämeentie 7.ssä jo kohta kuusi vuotta. Erikoiseksi paikan tekee se, että Saba tarjoaa intialaista ruokaa arkisin lounas-ajasta kello 11:00 aina 01:00 asti. Viikonloppuisin intialaista ruokaa saa jopa kello 05:00 asti. Päätimme tarkastelussa keskittyä etenkin Saban ruokatarjontaan ja tietenkin sen makuun.
Laaja ja monipuolinen menu yllätti. Saba tarjoilee laajan intialaisen menun lisäksi myös yli 30 erilaista pizzaa, monenlaisia kebab-aterioita, burgereita, burritoja, falafeleja ja salaatteja. Lisänä alkupalat ja jälkiruoat. Vastaavaan menun laajuuteen emme ole Kallion ruokaravintolakierroksilla törmänneet.
Intialaisen ruoan lisäksi Ravintola Sabassa maistuu asiakkaille myös herkulliset pizzat, etenkin yönälkään. Saballa on myös anniskeluoikeudet ja kylmä huurteinen maistuu alueen edullisimpaan hintaan. Lisäksi ravintolassa on erittäin laaja juomavalikoima erikoisienkin juomien kera. Suosittelemme tosin myös kokeilemaan aitoa intialaista Lassi-juomaa ruoan yhteydessä.
Halusimme päästä intialaisen ruoan makuun ja poimimmekin kaksi erilaista pääruokaa.
Vaihtoehtoja löytyi runsain mitoin niin intialaisen kana-, kala-, kasvis- kuin liharuoistakin. Valitsimme tällä kertaa lammas- ja kana-annokset. Ateriaamme kuului myös intialainen naan-leipä ja salaatti. Lammas curry (Lamb curry) oli mureaa ja herkullista sekä mausteet sopi täydellisesti suomalaiseen makuun. Toiseksi ruuaksi valikoitui tulinen Kana Vindaloo (Chicken Vindaloo). Aterian valitsimme alkuperäisellä tulisuudella. Halusimme päästä nauttimaan aitoa intialaista tulisuutta. Vindaloota suosittelemmekin tulisesta ruoasta tykkääville! Jos tulinen chilipohjainen ruoka ei miellytä, annoksen saa myös miedommalla kastikkeella. Ruoat olivat erittäin positiivinen yllätys ja naan-leipää suosittelemme dippailemaan syömisen yhteydessä annoksien kastikkeisiin, kuten Intiassakin tehdään.
Haastattelimme Saban ravintoloitsijaa ja yllätyimme kanta-asikkaiden uskollisuudesta. Kerran, kun Saban makuun on päässyt siellä mielellään vierailee jatkossakin. Siitä todisteena myös lukuisat kanta-asiakkaat. Ravintola-alalla vaihtuvuus on myös suurta, mutta Sabassa henkilökunta on työskennellyt ravintoloitsijan mukaan jopa toiminnan alkuajoista asti. Vuosien kokemuksella syntyy laadukasta ruokaa, hyvään hintatasoon. Ravintoloitsija haluaakin pysyä ajantasalla ruokatrendeistä, ravintolaympäristöistä ja laaduista. Sabassa menua päivitetetään sopivalla tahdilla. Nyt tulevana syksynä Sabassa uusitaan myös sisustusta ja ulkoasu uusine valomainoksineen ohjaa kulkijaa sisään.
Sabassa on 25 asiakaspaikkaa, joka on sopiva määrä tämän tyyppiseen paikkaan. Ruokaa nimittäin tilataan paljon myös mukaan. Saba myös tekee kotiinkuljetuksia aukioloaikoina niin työpaikoille kuin koteihinkin, yön pikkutunneille asti.
Ruoka-Kallion ruokakriitikot suosittelevat Ravintola Sabaa ja syömään erityisesti hyvää intialaista ruokaa. Menuun ja tarjontaan pääsee tutustumaan nyt myös ravintolan uusilta internet-sivuilta: www.ravintolasaba.fi




1 comment
Average Vote: 114.0/5
tero keinänen
2019-05-29 07:17:23
Ruoka edullista ja hyvää.Nopea palvelu ja rauhallista sekä sopivan pieni paikka. Edullinen olut hanasta.Monipuolinen ruokalista ja juomavalikoima!

Copyright 2015. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu